Voorwaarden

‘leveringsvoorwaarden’ betreffende gesprekken en/of trainingen

Privacy:
Privacy is gegarandeerd, ik begrijp goed hoe belangrijk dat is dus daar mag je gerust van uitgaan.
Uiteraard! zou ik zelfs willen zeggen. En wanneer je toch behoefte hebt aan meer anonimiteit: dat kan ook. “What’s in a name” zal ik maar zeggen. Dus nick-names ofzo zijn geen enkel probleem wat mij betreft en mensen die een ‘strippenkaart’ hebben die hoeven verder geen gegevens achter te laten.
Sommige mensen hebben in dit kader ook liever gesprekken via Google Hangout of Skype. Dat kan ook heel goed. Dat geeft dan wel zoveel rust en kan soms ook reistijd overbodig maken.

Betaling:
Over het algemeen ontvangen mensen het liefst een rekening thuis. Soms betalen mensen liever boter bij de vis, het is maar net wat jou het beste uitkomt.

Betalingskenmerk:
Over het algemeen zal er “Coaching”, “Training” of “Supervisie” op de rekening staan. Maar wanneer het wenselijk is om e.e.a. nader te specificeren dan is dat altijd te bespreken.

Lokatie:
Vaak vinden mensen het ’t prettigst om in hun eigen omgeving met mij te praten en dan kom ik langs. Voorrijkosten gaan natuurlijk wel spelen als ik buiten Amsterdam moet reizen.

Skype:
Voor mensen die wat verder weg wonen kan het natuurlijk ook een mogelijkheid zijn om via Skype of Google Hangout met me te praten. Eventueel whatsapp meWhatsApp of Bellen (06-558 61 554), of natuurlijk email kan ook. Uiteraard behoort dat allemaal tot de mogelijkheden, tegenwoordig. 🙂
En dat kan wel zo prettig zijn als je op die manier even op lastige momenten bij zal staan -tenminste, als dat ook past in mijn agenda-.

Afzeggingen:
Het zal duidelijk zijn dat ook mijn tijd “geld” is. Ik verwacht geen overdreven stiptheid maar ik reserveer tijd voor je in mijn agenda. Hoe jij die wilt gebruiken dat is aan jou … Ga je niet schuldig voelen als je door omstandigheden wat later bent. Maar reken er wel mee dat er na jouw eindtijd waarschijnlijk weer wat anders in mijn agenda staat.
Verder maak ik over het algemeen gebruik van gehuurde ruimtes omdat mensen graag in alle discretie willen kunnen praten over zichzelf. Daarom moet ik duidelijk zijn betreffende afzeggen op het laatste moment: wanneer je niet binnen 48 uur hebt afgezegd -ziekte en calamiteiten uitgezonderd- dan verwacht ik dat de tijd betaald wordt die ik voor je gereserveerd had in m’n agenda.

Test- & trainingsmateriaal
Soms zal trainings- en testmateriaal worden uitgereikt om te worden gebruikt als ‘huiswerk’. Tenzij schriftelijk vastgelegd blijven alle rechten, inclusief copyrights, bij de auteur: Hans R. J. West, Amsterdam.

Voorbereiding trainingen
Trainingen hebben in vrijwel alle gevallen wel wat voorbereiding nodig ook al heb ik wel het e.e.a. “op de plank liggen”. Gesprekken als voorbereiding (wat is het eerste doel, is er nog een laag onder dat eerste doel) worden apart in rekening gebracht of kunnen in de totaalprijs worden opgenomen.

Kennismakingsgesprekken:
Bij collega’s worden kennismakingsgesprekken wel eens kort gehouden en dan vervolgens gratis gegeven. In het kader van verwachtingsmanagement, bij mij zijn kennismakingsgesprekken ook gewoon gesprekken.
Vaak zelfs best langere en ook intensieve gesprekken omdat er een hoop te vertellen is als het eerste schaap over de dam is. Dus om misverstanden te voorkomen, tenzij ik dat expliciet met jou heb afgesproken (en dus ook schriftelijk heb bevestigd) zullen ook kennismakingsgesprekken normaal in rekening worden gebracht. 🙂

Als je graag eerst even het contact zou willen “proeven” in een kort (en dus goedkoper) kennismakingsgesprek dan is dat verder ook geen enkel probleem. Dan is het handig om daar even contact over te hebben zodat we daar afspraken over kunnen maken.

 

Bij vragen of onduidelijkheden: neem even contact via het contactformulier* of bel:
06 558 61 554 (spreek in als ik in gesprek ben)

Groet,

Hans

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.