Een kick-start

KinkindeRelatie - Hans

Kink Aware Coaching

Als je net de eerste fase van de zelf-ontdekking als kinkster (voor mij is dat een term voor M, V of alles in between) aan het ontdekken bent dan kan het handig zijn om eens een paar gesprekken aan jezelf te spenderen.

Uit de kast komen,bijvoorbeeld, gaat makkelijker wanneer je er voor jezelf over hebt kunnen nadenken wat het is dat je wilt. En een gesprek met iemand die weet waar naar gevraagd kan worden dat helpt daarbij. Dat maakt het makkelijker om het gesprek te voeren (of niet) met de mensen die er toe doen in jouw leven.

Jouw kink een plek geven in jouw leven in relatie tot de andere dingen die er in jouw leven gebeuren… dat is soms even aanpassen aan jezelf. Mensen gaan soms enorm had van start en ervaren dan achteraf dat ze misschien toch wat meer hadden moeten praten over sommige dingen.

“Natuurlijk maak je fouten! Er is geen leven dat geleefd kan worden zonder fouten te maken. Maar misschien kunnen we wat onnodige fouten voorkomen?”

het gaat niet altijd vanzelf… 🙂

Of de vraag: “hoe pak ik dat nou handig aan?” (want sommige fouten kan je gewoon voorkomen.)
Sommige dingen kun je sneller leren en je kunt er sneller van genieten als je iemand hebt die je uitlegt waar je aandacht voor zou kunnen hebben.
“Hoe wordt ik een goeie Dom(me)?”, “Hoe doen we dat, Swingen?”, “Waar kan ik verwachten als sub?”, “Welke mogelijkheden zijn er in poly?”… Stuk voor stuk vragen waar mensen mee zijn gekomen in de loop der tijd en die na een gesprek zeiden: “had ik dàt eerder geweten!”

We kunnen elkaar IRL spreken
Ik kan bij je langs komen of in je Amsterdam zien op een algemene locatie
We kunnen elkaar ook online spreken
* Mail
* Skype
* Google hangout
Contact:

Voor prijsstelling zie: West-coaching blog: producten NL
leveringsvoorwaarden: Voorwaarden NL


Bij voorbeeld: