Individuele, of relatiecoaching

Voor individuele coaching of relatiecoaching
NL: KinkAwareCoach.nl
Eng: KinkAwareCoach.com

Coaching voor kinksters (m/v)

Hans legt uit

Als je snapt hoe het werkt kan je handiger kiezen, daar helpt Hans je graag bij.

Het is voor mensen meestal niet makkelijk om over problemen te praten en al zeker niet als het gaat om dingen rond seksualiteit. Het voelt kwetsbaar en zeker als je bijvoorbeeld voor jezelf nog niet helemaal helder hebt wat het is dat jij wilt met jouw fantasieën. Of soms kan er ook een verband (lijken te) zijn tussen jouw kink en problemen die elders in je leven zijn ontstaan… Praten over kink is soms knap gecompliceerd.

Dit geldt eens te meer wanneer de coach die je voor jezelf hebt uitgezocht niet zoveel kennis van zaken over de (on)mogelijkheden van “kinky seks” blijkt te hebben. Dan wordt het ineens nog weer véél lastiger om het over mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw kink te hebben omdat je dan eerst van alles uit moet leggen. En erger nog: nog altijd hoor je dat therapeuten en coaches gelijk aan de slag gaan om die ‘ongewone fantasieën’ te behandelen… Dan is een kink-aware aanpak vaak wel echt véél handiger. Dat geldt voor kinksters die worstelen met hun kink, dat geldt voor kinksters die hun tijd niet aan de scholing van hun therapeut willen besteden door uitleg te moeten geven, dat geldt voor koppels of voor koppels die relatieproblemen hebben gekregen over kinky onderwerpen.

individuele coaching:

* persoonlijk gesprek *

relatie coaching:

* partner(s)-gesprek *

…oh ja, en dan zijn er natuurlijk ook nog van die ‘BDSM-therapeuten’ die eigenlijk vooral hun persoonlijke kink lopen te promoten zonder nog genuanceerd naar keerzijdes te kunnen kijken… dat is al helemaal niet waar je terecht zou willen komen.

Professionaliteit is wel ècht noodzaak als je serieus aan je relatie wilt werken.


Voor wie?

2006_10_016Gesprekken met een Kink Aware Coach kunnen prettig zijn voor individuen die het al helemaal duidelijk hebben voor zichzelf dat zij kinkster zijn, maar die tegen hele andere strubbelingen in hun leven aanlopen. Of juist voor mensen die misschien er net achter beginnen te komen dat zij eindelijk eens uit de kast willen komen en iets willen gaan doen met hun ‘anders dan gebruikelijke’ seksualiteit. In deze gevallen kan het heel prettig zijn om met een professional om de tafel te zitten om dingen te verhelderen. Grenzen en mogelijkheden te bespreken, zonder dat je hoeft te zwijgen over jouw kinky ideeën.

Maar ook voor mensen die in een relatie zijn, als jullie als partners inmiddels een vorm gevonden hebben waarin jullie willen en kunnen genieten van jullie kinks, dan is het nog steeds niet zo dat er verder geen relatieperikelen meer zouden kunnen zijn die niet alleen de beleving van kink maar zelfs het voorbestaan van de relatie in de weg kunnen staan. Ook dan kan een Kink Aware & Sex Positive Coach prettig zijn om duidelijkheid te verschaffen, doelen en afspraken te verhelderen, de relatie te verbeteren die onder de kink ligt.
Kink kan soms ook juist problemen versterken, omdat de één iets wil dat voor de ander onaantrekkelijk is of omdat je denkt iets te moeten kunnen omdat het bij een rol lijkt te horen. Verder zijn kinksters vaak meer openminded dus dan zie je natuurlijk ook vaker in een open relatie of andere polyamorie-vormen. Ik kijk niet vreemd op als jullie met z’n drieën aan tafel komen inplaats van twee mensen in een relatie.


Mogelijkheden

Daarom bestaat de mogelijkheid om te praten.

… afhankelijk van wat jij/jullie het beste bij de situatie vindt passen.

Neem daarvoor contact op via de contactpagina en laat weten wat de wensen zijn en laat contactgegevens achter, dan laat ik zo snel mogelijk van mij horen. Discretie is uiteraard gewaarborgd.

Neem gerust contact op om te bespreken wat jij aan bod wilt laten komen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.