Relatie coaching

aandacht voor relatie coaching

We’re in this together…

Bij het uitvogelen van de gevolgen van kink, bij het vastlopen in het evenwicht tussen werk en privé, bij het loslaten van monogamie, bij controle-verlies/afhankelijkheid, daar komen mensen nogal eens in een vaarwater waarbij de nodige relatiestress naar voren komt.
Wat betekent dat voor de gevoelens die onder woorden zitten als “hij begrijpt niet wat ik voel”, “zij snapt niet wat ik mee maak”, “maar ik vind dat het moet kunnen”, “dat moet ie gewoon snappen”, “dat hoef ik toch niet uit te leggen?” enzovoort.

Contact mogelijkheden
– face-to-face
– skype of hangout
– email
whatsapp meWhatsApp
Bellen:
06-558 61 554

Prijsstelling:

  • Strippenkaarat 5x – €555,=
  • 5 kwartier € 120, = (of 105,=)
  • 2,5 uur: 195,= (of 165,=)
  • avond of weekend, reiskosten buiten A’dam-regio in overleg

Het is ook zo ontzettend makkelijk om in een spiraal van onderlinge verwijten en miscommunicaties terecht te komen waarin je voor je eigen gelijk gaat. De prijs daarvan is alleen wèl dat je vervolgens  niet meer praat over de dingen waarin je kwetsbaar bent, de dingen waarin je al gekwetst bent. En de prijs daarvan is vaak dat je uit het oog verliest dat je het eigenlijk samen wilde doen. Mensen gaan dan vaak proberen om “niks fout” te doen en komen zo terecht in een sfeer waarin je dus ook niks meer “goed kan doen”. Al vrij snel ontstaan dan de gedachte dat je jezelf niet meer kunt zijn.
Jammer, want daar hadden jullie allebei niet op ingetekend…

Daarom: “We’re in this together” (met name als je er tijdig bij bent…)


Het doel is..

In relatie-coaching -waarbij beide partijen het respect krijgen dat zij verdienen- kunnen we naar mogelijkheden van de toekomst kijken. Wat heb jij nodig, wat heb jij te geven… Wat hebben jullie elkaar te geven als koppel… Wat voor koppel willen jullie samen zijn!

Het doel is liefde in de relatie (en praten over seksualiteit hoort daar bij),
òf het doel is het afronden van de relatie (maar dan wel zo liefdevol mogelijk).

de vorm waarin..

Ik ben flexibel omdat ik geloof in samenwerking en niet geloof dat er maar één weg naar Rome leidt.

  • Soms gaat het om een serie: strippenkaart van 5 x (á € € 555,=)
  • Soms gaat het om een lange afspraak… (2,5 uur – € 195,= of -afhankelijk van de draagkracht van de klant- 165,=)
  • Of je wilt een afspraak van de gebruikelijke 5 kwartier,  € 120,= (of  -afhankelijk van de draagkracht van de klant- 105,=)
  • Indien gewenst kan e.e.a. zo worden gefactureerd dat BTW kan worden teruggevraagd door uw bedrijf

Tijden: in principe kantooruren.
Gesprekken in weekends of in de avonduren zijn mogelijk tegen meerprijs (zie voor een overzicht):

[West-coaching – tijden, dagen & prijzen]

Lokatie: Gesprekken kunnen vinden over het algemeen plaats in een neutrale gespreksruimte in Amsterdam. Of ik kan uiteraard ook bij u op lokatie thuis voorbij komen (in dat laatste geval kunnen reiskosten en reistijd in rekening worden gebracht als dat buiten Amsterdam-area zou zijn).
Natuurlijk is Skypen of call/text-coaching ook mogelijk.

Voorwaarden: Wanneer relatie-coaching echt volledig op de voorgrond staat (dus twee mensen evenveel aandacht verdienen) dan kan dit niet parallel lopen met een traject waarin één van beide partners mij individueel ziet en de ander niet. Dat zou scheef zijn. Oplossing kan zijn dat het individuele traject onderbroken wordt of dat ook de partner een (kort) eigen individueel traject opstart. Maar in onderling overleg en met openheid van zaken blijkt iedere keer weer veel mogelijk.

Planning: Deze gesprekken worden hebben oha een duur van 5 kwartier, zodat we niet het gevoel hoeven te hebben onder tijdsdruk hoeven te praten, en zijn inclusief verslag per email en kopjes koffie of thee. Omdat mensen het niet prettig vinden dat hun gegevens bij verzekeraars terecht komen en omdat ik het belangrijk vind om het aanbod af te kunnen stemmen op uw persoonlijke wensen is dit product flexibel en niet ‘claimbaar’ bij de verzekeraar.

N.B.: Wanneer u hierdoor serieus in financiële problemen zou komen dan hoor ik dat graag van u. Een percentage van mijn clientèle kan ik een gunstiger aanbod doen, naar aanleiding van de betaling van mensen die wat méér kunnen uitgeven aan hun levenskwaliteit.

Contact
Wanneer dit een goed idee lijkt,

neem eens contact op om te bespreken wat je wilt bespreken.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.