Individuele coaching

individuele coaching

English/UKDeutsch/DEDutch/NL

Voor veel mensen is het belangrijk om zichzelf eens een aantal individuele contacten te gunnen met iemand die meedenkt over de praktijk van jouw leven. Iemand die dat ook zonder veroordeling doet en die met kennis van praktijk en theorie met je meekijkt naar de dingen van het dagelijkse leven. Niet omdat het anders fout gaat maar omdat dingen misschien beter kunnen.

Ik heb ervoor gekozen om zonder tijdsdruk te willen praten en maak dus in principe afspraken van vijf kwartier terwijl bij veel van mijn conculega’s (niet zelden onder de druk van verzekeraars) een gesprek slechts 30 tot 45 minuten mag duren. Maar ik wil niet dat je uit het gesprek komt met het gevoel dat het “niet ècht heeft kunnen gaan waar over het had moeten gaan”.

Kostprijs: De kosten van deze gesprekken zijn € 95, =* (of -afhankelijk van de draagkracht van de klant- € 75,=) voor een gesprek van 5 kwartier, zodat we niet het gevoel hoeven te hebben onder tijdsdruk moeten te praten, inclusief verslag per email en koffie of thee.
Een strippenkaart van 5x is €445,=*

Contactmogelijkheden:

  • face-to-face
  • Skype of Google Hangout
  • email

Omdat mensen het niet prettig vinden dat hun gegevens bij verzekeraars terecht komen en ik het belangrijk vind om het aanbod af te stemmen op jouw persoonlijke vraag is dit product niet te claimen bij de verzekeraar. In een aantal gevallen kan e.e.a. wel zodanig worden gefactureerd dat BTW bedrijfsmatig kan worden teruggevraagd.

N.B.: Wanneer u serieus in financiële problemen bent en coaching toch wenselijk dan hoor ik dat van u. Misschien kunt u later betalen. En een percentage van mijn clientèle kan ik een gunstiger aanbod* doen, naar aanleiding van de betaling van mensen die wat meer hebben kunnen uitgeven aan hun coaching.

Tijd: Kantooruren.
Gesprekken in de avonduren zijn mogelijk tegen meerprijs

  • 18:00-20:00u: 10%,
  • 20:00-21:00u: 30%,
  • 21:00u e.v.: 50%.

Gesprekken in het weekend zijn mogelijk tegen meerprijs

  • zaterdag: 50%,
  • zondag: 75%.

Locatie: In verband met privacy vinden gesprekken over het algemeen plaats bij jou op lokatie (reiskosten en reistijd worden in rekening gebracht volgens afspraak) of in discrete, algemeen gebruikte coaching-kamers van bijvoorbeeld Seats2meet.

Elkaar anders spreken:
Natuurlijk is het mogelijk om per email begeleiding te krijgen.
Voor mensen die onvoldoende tijd hebben om te reizen of waarbij de afstanden een probleem zouden gaan vormen kan het makkelijker zijn om via skype afspraken te maken.


Neem contact op om te praten over de dingen waar je over wilt praten.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.