Reacties

Als je een reactie wilt geven op de deze site of coaching …
here’s the place šŸ™‚

Advertenties

EĆ©n reactie op “Reacties

  1. Mijn persoonlijke ervaring: Ik heb lange tijd een relatie gehad met een man met problemen die daardoor jaren de waarheid heeft vverdraaid op verschillende manieren, van vreemdgaan tot gokverslaving, toen ik hem in 2013 nog een keer betrapte was de keuze of om te stoppen of stappen te nemen het op te lossen. Omdat wij samen 2 kindjes hebben wou ik het niet zomaar de handdoek in de ring gooien en heb ik het nog 1 kans gegeven door in relatie therapie te gaan. Op zoek naar een goede relatie therapeut die ook nog kink aware was, kwamen wij uit bij Hans.

    In de gesprekken met Hans vond ik het heel erg fijn dat ik niet uit hoefde te leggen hoe ons “bdsm” leven eruit zag en hoe en wat we precies deden. Uit ervaring weet ik dat het heel moeilijk uitleggen is aan een therapeut die niet kink aware is, hoe je leven er dan uit ziet en wat je doet. Hans luistert goed naar beide partijen, nam de tijd voor ons, stelt in mijn ogen de juiste vragen, laat je naar je eigen gedrag kijken als je daar voor open staat en geeft opdrachten mee naar huis om zowel alleen als samen mee aan het werk te gaan.

    Hij heeft mij door de gesprekken in laten zien dat de relatie waar ik in zat niet zou veranderen en daarom heb ik na een aantal gesprekken besloten niet verder met onze relatie te willen. Waar ik heel veel aan heb gehad is dat ik ook eerlijk naar mijzelf ben gaan kijken, wat doe ik in de relatie, hoe reageer ik en ga ik om met bepaalde situaties en wat zou ik daar anders in kunnen doen. Ik heb veel geleerd over mijn eigen gedrag waardoor ik probeer niet dezelfde fouten te maken die ik voorheen maakte en op een andere manier met situaties om te gaan en te reageren.

    In de tussentijd ben ik gescheiden en na een tijd alleen met de kindjes te zijn geweest ben ik nu heel gelukkig met mijn vriend en wonen we sinds een paar maanden samen (met de kindjes).

    Hans, dank je wel!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s