Dirty Talk (kan je oefenen)

geil klinken

Question
Hoe doe je dat nou, Sexy Talk?
Answer:
Klein beginnen en houdt het lekker terwijl je aan het oefenen bent.

Hoe je kan oefenen? Lees verder


Dirty Talk (kan je oefenen)

Als tip voor een eerste goeie start is altijd beschrijf wat je toch al aan het doen bent… “En nu pak ik je bij je…”. Gewoon beschrijven wat er gebeurt en wees daarbij zo expliciet als dat het nog makkelijk je mond uit rolt. “En nu pak ik je bij je vulva/penis” is veel geiler -als je dat zonder aarzeling kan uitspreken- dan een aarzelend: “En nu pak ik je bij je pik/kut”. Want het gaat vaak niet eens zo om de ‘woorden’ bij sexy talk. Het gaat veel meer om de toon en de geluiden náást de woorden. Probeer maar eens een geile zucht op de uitademing na je zin. Of op de inademing na een zinnetje of vóór de volgende komma.

En je hoeft het natuurlijk niet te houden bij wat er aan het gebeuren is, wat je overkomt of wat je doet. Nee, zeg misschien eens wat je daarna wilt dat er gebeurt.
Want sexy talk kan natuurlijk óók gaan over een uitnodiging om iets te laten gebeuren (en mocht je dat als sub te veel ‘topping-from-the-bottom’ vinden, dan kan je altijd nog de woordjes “Oh nee,” & “niet” invoegen. “Oh nee, nou gaat u toch niet …?” <vul in: het zojuist zelf gegraven graf> ) 😉

In dat kader… voor sommige mensen is het makkelijker om in een andere taal sexy te spreken.
“Daddy” is toch even nèt iets anders dan “Pappa”.
En Duits -vooral als het zachtjes vóór in de mond wordt gesproken- of wat denk je van Frans of Portugees?… hmmmm! 😀

Beschrijf niet alleen de dingen die je daarbij ziet maar ook de dingen die je hoort, proeft, ruikt, voeltop je huid of in je bekken of buik-.


Next steps…

Als je daar een heel klein beetje mee geoefend hebt, dan kan je als volgende gelijk door naar:

  • Beschrijf wat jij gaat doen als volgende stap
  • Beschrijf niet alleen wat je aan het doen bent maar ook nog eens een keer de dingen die je daarbij hoort, proeft die je óók allemaal zou kunnen gaan doen … (zeker als Dom-me-)
  • Beschrijf eens de (resultaten van) wat je zojuist allemaal gedaan hebt
  • en beschrijf hoe leuk je die resultaten vindt, of juist hoe sick and disgustingly perverted” het wel niet is dat iemand daar van geniet, of hoe prachtig dat resultaat is in jouw ogen (beetje afhankelijk van het spel)

Voorbereidende stappen Buiten het spel

Over het algemeen zijn complimentjes best wel sexy. Dus kijk ook eens van te voren wat je nou eigenlijk mooi of aantrekkelijk vindt aan jouw huidige sex-partner… en bedenk je eens wat je daar over zou kunnen zeggen. Dat mag je dan vervolgens een beetje wat ‘platter’ maken als je er sexytalk van wilt maken.
Kan je een beetje spelen met het ‘niveau’? Kan je bijvoorbeeld ook iets ‘plattere’ woorden gebruiken? Misschien moet je eerst een aanloopje nemen door het eerst even ‘mooier’ maken “Ik geniet zo enorm van de deining van jouw roomwitte rondingen” heeft toch wel een ander niveau dan “je hebt ècht een geile kont als je met je billen schudt”. En het kan zelfs leuk zijn om toch eens te experimenteren met zo’n aanloopje. Hoe zou het compliment zijn als je het op straat zou horen?

Buiten het spel zelf kan je ook een beetje oefenen ook met toon en woorden (want wat ik al zei: ongeoefend komen dat soort woorden soms een beetje rottig je mond uit). Maar bijvoorbeeld: lukt het je ook om die keurige woorden uit de vorige paragraaf tòch een beetje ‘schunnig’ te laten klinken?

Oh, en mocht je toevallig op enig moment je mond een beetje vol hebben dan is dat werkelijk niet per sé een reden om te stoppen met praten. Verstaanbaarheid is misschien wel het minst belangrijk bij sexytalk. 😉

Of de manier van spreken… Je kunt ook leuk oefenen door te spelen met letters die voor in je mond dansen op het puntje van je tong, of juist woorden die van diep uit je keel komen terwijl je lippen nauwelijks van elkaar komen. In workshops ben ik wel bezig met het spel met jouw toon en met vertragingen en veelzeggende pauzes in de zin. Om dat te oefenen: doe dat dan juist ook met hele ‘normale’ zinnetjes… Lukt het je bijvoorbeeld om (hardop, niet alleen maar in je hoofd) een zinnetje als: “geef me de koffieroom even aan” of “wil jij ook een plakje kaas?” of “zo, jíj slaat de spijker diep in de muur” ook ‘geil’/verleidelijk te laten klinken? …en dan heb ik nog niet eens gehad over àl de dingen die je allemaal met een zachtgekookt eitje zou kunnen doen bij het volgend ontbijt.

Beschrijf eens hardop wat je met zo’n eitje zou kunnen doen
en waar het allemaal terecht zou kunnen komen…

Tot nu toe gaat het allemaal vooral over “Wat & Hoe” we gas kunnen geven. Maar wat is de rem-pedaal die het tegenhoudt. En dat is natuurlijk in 99% de schaamte om die dingen uit te gaan spreken. En schaamte is een emotie, en emoties hebben gedrag nodig om te verdampen. Dus spreek uit dat je jezelf nog schaamt het het volgende te zeggen… en dan al schamend uitspreken wat je eigenlijk wilde zeggen… Dus begin klein. Oefenen doe je met stappen die lukken, niet door meer af te bijten dan je in kan slikken.


Geldt dit ook voor BDSM?

ik stip het wel aan, BDSM, maar ik zeg er hier eigenlijk niet zo veel over. Dit is een stukje dat eigenlijk behoorlijk gaat over een beetje geile ‘vanilla’ sex. Wanneer we sexy talk gaan doen als submissive of als Dominant, dan komen er ineens een heel stel andere dingen om de hoek. Dat je misschien meer fetish-geilheid voelt bij een ‘interrogation’-filmscene in het Rusisch of met een snauwende Duitser… Tja, dat beïnvloed de gewenste sexytalk nogal.
Dat inhoudelijk een zinnetje (wens) als fuck me like you hate me” in vanilla seks niet zoveel plek heeft, dat mag duidelijk zijn. Maar in de BDSM is dat weer he-le-maal anders… >:-D

Dus er komt vast nog wel een vervolg op dit verhaal.

Hans (Kink Aware Coach .com)


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement