“SEX unzipped” voor jouw kinderen (en voor jou?)

Netflix and Chill (SEX unzipped)

Answer:
SEX: Unzipped is volgens de beschrijving een ‘Comedy’. Maar ik denk dat het eigenlijk veel meer is dan dat.
Het is seksuele voorlichting V3.0, gegeven door de rap-star Saweetie, bijgestaan door een aantal stand-ups die zich ook durven uit te spreken over hun seksualiteit en hun seksuele twijfels… ook door een aantal seksuologen die zeker zorgen voor degelijke informatie, degelijke toelichting en zelfs praktische tips.
En zij wordt vooral bijgestaan door een stel zalig ongeremde poppen.


“SEX unzipped” voor jouw kinderen (en voor jou?)

Het onderwerp van SEX: Unzipped is seksuele gezondheid en seks-positiviteit en het is gericht op pubers met interesse in seksualiteit… (hoeveel pubers zijn dat niet?)

Wat mij betreft kan je dit rustig vanaf 14 jaar laten zien want waarschijnlijk hebben jouw kids al meer aan porno gezien dan jij -als ouder- onder ogen wilt zien

Als jij kids hebt onder de 16 jaar (wat de ‘ratings’ betreft) dan is dit een leuke serie om op te zetten. Het gaat wat mij betreft precies over de lacune die er vaak in seksuele voorlichting zit: dat seks leuk is! Of minstens dat je het doet omdat het lekker is!

Ik doe in mijn werk natuurlijk een hoop op het gebied van “seksuele voorlichting voor volwassenen” en ik merk dan vaak dat we eigenlijk veel minder van de praktische kant van seks weten dan dat we denken dat we weten. Dus -als ouder of niet- ik denk dat er best en hoop volwassenen zijn die zichzelf een groot plezier doen om hier eens naar te kijken.

Niet geil, wel sexy: https://www.netflix.com/nl/title/81477162

Laat me eens weten wat je er van vindt als je dit bekeken hebt.

Hans (Kink Aware Coach .com)


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement

===============

Gender fluïdity

the quick brown fox jumps over the lazy dog, And I do not have any idea why the dog wanted to go along with that game… Maybe he was just to lazy to get up.
Maar dit is dus een volgende regel

No limits on adult parties… helps you to keep an open mind…

So, let’s talk 🙂
Hans


KinkAwareNet-Logo


If you’d like to contact about this, go to the Contact-page*
If you’d like to react privately:

If you’d like to react publicly leave a reply