SinQuest 24: Fetish Forum over Consent

Sinquest-24 Fetish Forum


Gesprek

Aflevering 24 van de SynQuest is een Fetish Forum bij Dirk met Iris, Bob, Veerle, Hans, Lilly.
Deze ‘discussie’ is gewijd aan “consent”.
Het is een tafelgesprek met een hoop onderlinge lol geworden en wat ge-poke onderling. Leuk om te doen en volgens mij ook leuk om te luisteren

SinQuest: “Inhoudelijke gesprekken met mensen van alle geaardheden en met alle verschillende voorkeuren die binnen de scene gangbaar zijn praten vrijuit over hun gevoel, wat BDSM/kink betekent in hun leven en wat het ze heeft gebracht.”


SinQuest 24 over Consent

Een besproken onderwerp de laatste tijd: consent. En ik persoonlijk hoop dat dat niet alleen maar door de veroordelende ‘consent-polizei’ beproken wordt maar juist ook door mensen samen als ze seks willen hebben.

Synquest 24: Consent
(als je IETS naar onder scrolt zie je de diverse afleveringen op een rij)

Natuurlijk is er altijd awkwardness en enig #wtf-gehalte in gesprekken over seks. Maar als je het aanvliegt vanuit consent. Het gunnen van iets, het vragen om iets, het geven van iets, het nemen van iets (binnen de grenzen die de ander je gunt), het terugkijken op iets vanuit de aftercare, het leren over jezelf van iets… Als dat iets leuk was dan wordt het al snel een anders dan gebruikelijke seksualiteit.

Ik hoop dat je het een leuke podcast vindt. Laat me weten wat je er van denkt en laat me weten als je nog meer wilt weten over het spelen met consent in jullie relatie.

Synquest 24: Consent


Hans (Kink Aware Coach .com)


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement