ik wil met iemand afspreken maar ik ken hem nog niet…

dating kinksters…


Question
-b- vroeg (op Tumblr):
Hey, ik wil met iemand afspreken maar ik ken hem nog niet. Waar moet ik op letten en hoe kan ik dat veilig doen? En is het uberhaupt wel aan te raden? Ik vind het nogal spannend maar ik wil dit niet blijven onderdrukken vanwege angsten.. maar ergens vind ik de angsten ook wel logisch als jonge vrouw zijnde. Heb je tips voor mij?
Answer:

Wat mij betreft is jouw angst een hele goeie angst… maar wel eentje waar je op een handige manier mee om moet gaan. Want als we die angst laten regeren dan…


ik wil met iemand afspreken maar ik ken hem nog niet…

 

Als je angst laat regeren dan blijf je thuis in je closet* zitten met dus vervolgens het gevoel zodanig te verpieteren dat je uiteindelijk dan wanhopig word dat je met de eerste-de-beste ‘spannende eikel’ mee gaat (dit is namelijk precies de manier waarop een hoop slecht geïnformeerde subs/masochisten met slecht geïnformeerde Doms of “pannenkoeken” mee gaan: te lang gewacht waardoor de behoefte zo groot wordt dat je ‘je kop’ verliest).

Dus zeker naar je gevoel luisteren zonder dat je ‘m aan het stuur zet 😀

In Amerika zeggen ze altijd mooi: “voice, no vote”. Je luistert naar dat gevoel maar je geeft het geen beslissende stem. Eerder: je bedenkt een plan en bekijkt of het geluid van de angst daardoor kleiner aan het worden is. Maar je ziet regelmatig dat mensen die te veel naar hun angst luisteren en in hun closet* blijven zitten eindigen met ofwel spijt ofwel het gevoel dat die angst terecht was.
Aan de andere kant hoor je vaak dat de mensen die naar hun gutfeeling durven te luisteren juist de ongeïnformeerde of narcistoïde sukkelaars er snel uit weten halen.
Als je stil staat bij het gegeven dat BDSM ook elementen van ‘spel’ heeft dan snap je dat iemand anders ook jouw consent nodig(!) heeft om binnen de spelregels te blijven.

Het is een samen-spel ;-P


Onderzoek

Ga op onderzoek en kijk:

En als je even wilt whatsappen dat kan.


Samenvattend

Het is een zoektocht… Jij gaat nog van alles in de praktijk ontdekken wat je leuk vindt (en daar zal je misschien ook best eens je neus bij stoten maar je bent niet van glas) en er zijn 1000 dingen te doen in de scene.
Dus ga op pad! Met enige voorzichtigheid, met K.L.E.I.N.E stapjes. Jij bent uiteindelijk de enige die aan de finish staat met een oordeel over jouw weg.

Onthoudt dat je iemand zoekt die aan jouw wensen gaat voldoen maar dat jij natuurlijk ook een cadeautje bent voor de mensen die al die dingen met jou willen doen die jij fantaseert! Dus gooi geen paarlen voor zwijnen (zelfs al heb je enorme zin in een hele gemene man – die je zo maar slaat omdat ie dat lekker vindt en zo – ) 😛
Oh, en lees ook even over consent* !

P.S.-je voor de moed
De vraagster van de vraag liet me weten dat zij erg genoten had van haar eerste date.
Yup, daar doen we het voor.

Yay for gutfeeling!

Ik hoop dat je wat aan dit antwoord hebt en dat het niet alleen maar je angsten voedt want de praktijk is: 95% van de BDSM-ers zijn goeie mensen die in 75% weten wat ze doen (zelfs al wil misschien maar 15% precies wat jij wilt)
( en laat me even weten hoet het gaat 😀 )

Hans (Kink Aware Coach .com)


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement

 

Eén reactie op “ik wil met iemand afspreken maar ik ken hem nog niet…

 1. Een veelvuldig gestelde vraag, en btw niet alleen in de BDSM/Kink wereld.
  Daarom vraag je eens af als het nu niet om BDSM draaide, hoe zou je het dan doen?
  De eerste kennismaking is aftasten, wie is hij/zij en dat geldt als het goed is ook andersom. Kortom het gaat in eerste instantie over dagelijkse dingen, bijvoorbeeld je hobby’s, je werk, of andere dingen die interessant kunnen zijn om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt.
  Terloops kun je als je een beetje op je gemakt gesteld bent de vraag droppen hoe hij/zij over BDSM denkt, hoe hij/zij over consent denkt.
  Ik denk dat je daarmee een schat van informatie krijgt en aangezien het een dialoog is geldt dat wederzijds.
  Denk om BDSM koorts! Als je er hevig naar verlangt om het te ervaren is er de kans dat juist belangrijke informatie naar de achtergrond verdwijnt. Kan een valkuil zijn.
  Wat voorzichtigheid betreft, dus niet de eerste keer meteen BDSM actief worden.
  Geef jezelf de kans de informatie te verwerken en dat geldt ook voor de ander.
  Misschien heb je kritische vragen omdat je niet zeker bent. Misschien heeft de ander ook kritische vragen om dezelfde reden.

  Doe dat ook als je voorinformatie ingewonnen hebt. Iemand kan zich best heel goed voordoen in een forum of waar dan ook, maar wanneer het om jou en hem/haar draait opeens anders zijn. Maar het tegengestelde heb ik ook wel meegemaakt.
  Zoiets van een grote mond naar de buitenwereld maar een klein hartje.
  Kortom het is belangrijk dat je zelf een oordeel velt.

  Ik hoop dat ik hiermee iets zinnigs toegevoegd heb..

  Jay

Reacties zijn gesloten.