Happy world pride day!

kinksters are allies too


Een rare World Pride dag vandaag in verband met corona. Alle buitenactiviteiten die geen doorgang vinden, uitgerekend op de 50e verjaardag van de Pride Parades. Daarom is de World Pride vooral online, vandaag.Begrip voor Happy world pride day!

Ik denk niet dat je gay hoeft te zijn om het erg te vinden dat homofiele vrienden niet meer hand in hand over straat kunnen lopen omdat mensen zich daardoor geprovoceerd en ‘aangevallen’ voelen. En dat zij dus menen mogen aanvallen omdat die mensen van elkaar houden dat aan elkaar laten voelen. Laat staan wat mensen menen te mogen doen met jouw leven als ze zich ooit mogen uitspreken over jouw kinky shit.

Wanneer je iets meer wilt begrijpen van het hoe en waarom van #Pride, waarom het mijns inziens belangrijk is om deze dag niet alleen te vieren als gay, maar ook om dit te vieren als kinkster, als kameraad in deze tijd die her-en-der zo stiekem anti-seksueel is terwijl we alles verkopen met seks, waarin sexual shaming soms zo agressief en prominent is.

Lees over
Van de Stonewall Riots naar Pride (over the Stonewall Inn en over het gevecht voor trots)

Hans (Kink Aware Coach .com)


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement