Als de druk nu even echt oploopt… effies skypen?

Als de druk nu even oploopt… wat dan?

Als de druk nu even echt oploopt…


Question

Hoe gaan we om met deze extra druk?
Answer:
Het is als Boyle’s Law of Pressure, toegepast op relaties: als je de ruimte kleiner maakt, dan wordt de druk groter en de temperatuur hoger. En dan hangt het er maar net vanaf hoe hoog de druk van tevoren was en hoe ‘brandbaar’ de ingrediënten tot …
Omdat we dus “B.O.E.M” willen voorkomen, kan het belangrijk zijn om de druk er samen even een beetje druk vanaf te halen. Daar kan ik bij helpen.


Als de druk nu even echt oploopt… wat dan?

Als je dezelfde inhoud in een kleiner compartiment stopt dan verhoogt de druk. Dat gebeurt ook met relaties, momenteel. Je zit ineens op elkaars lip terwijl je vroeger zo prettig de ruimte had af-en-toe (zelfs al vond je dat ‘aan de andere kant’ ook moeilijk). Of die poly-partner waar je nu ineens meer van ziet. Het gebrek aan contact met jouw sub of jouw Dom, of dat 24/7 ineens wel heel erg letterlijk wordt…
De druk loopt op en daardoor wordt de neiging groter om die druk met middelengebruik in de hand te kunnen houden.

De druk loopt op en dat kan leiden tot ontvlammende situaties.
Een Skype gesprek met beiden apart of met z’n drieën kan helpen om die druk wat in de hand te houden.

even ventileren, de dingen nèt effe anders zeggen, net een idee over relaties om het handiger aan te pakken, juist een paar ideeën om de seks weer geiler te maken, net een beetje inspiratie om jullie relatie weer wat te laten groeien…

Nou kost ik normaal centen, maar in deze tijd moeten we elkaar ook een beetje helpen, vind ik.
Dus als je het gevoel hebt dat jullie relatie onder druk staat en dat je eigenlijk een kink aware relatie coach nodig hebt maar dat jullie even geen geld (verwachten te) hebben… neem toch maar contact op, meld waarom je even niet zoveel geld hebt, dan kijken we wat we kunnen doen: een symbolisch bedrag, of sociaal kapitaal, of uitstel tot whenever. Dat zien we wel. Maar eerst: als kinksters elkaar een beetje helpen om in deze lastige situatie het hoofd boven water te houden.

Hans (Kink Aware Coach .com)


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement

 

2 reacties op “Als de druk nu even echt oploopt… effies skypen?

 1. Een heel mooie prachtige sociale oplossing, complimenten!!!! En voor degene die het contact tussen Dom(me) en sub missen ……………… is iets skype achtigs misschien de oplossing?? Google er maar eens op los. Helaas zijn de camera’s niet aan te slepen, dat dan weer niet.

  Jay

  • Gelukkig zit er in de gemiddelde foon een heel aardige camera (en in de meeste laptops eveneens), dus dat zou je goed kunnen gebruiken inderdaad.
   Skype is gratis te downloaden.
   Whatsapp heeft een aardige face-to-face optie…
   Dit soort technische oplossingen zijn zeker bruikbaar.

Reacties zijn gesloten.