SinQuest 12 over Hans, KinkindeRelatie, MsRubber, Kinkinfo en meer

Sinquest-12 Gast: Hans West


Question

Aflevering 12 van de SynQuest Podcast is aan ondergetekende gewijd.
Dirk is namelijk bezig aan een reeks van interviews met verschilende mensen uit de ‘scene’. Mensen met een leuk leven èn een prettig diverse seksualiteit. Ik vind het leuk om mee te werken aan zijn ‘queeste’ omdat die ook de mijne is (“anders-dan-gebruikelijke-seks niet alleen bespreekbaar maken, maar uitleggen“)

“Inhoudelijke gesprekken met mensen van alle geaardheden en met alle verschillende voorkeuren die binnen de scene gangbaar zijn praten vrijuit over hun gevoel, wat BDSM/kink betekent in hun leven en wat het ze heeft gebracht.”


SinQuest 12 over Hans, KinkindeRelatie, MsRubber, Kinkinfo en meer

Hij heeft ruime ervaring in media-land, dat zie je gelijk aan de apparatuur. En Dirk heeft geen zin meer in oppervlakkig gebabbel, maar probeert telkens met zijn gasten gesprekken te houden die er toe doen.

Gesprekken die mensen helpen om te begrijpen #wtf er met je aan de hand zou kunnen zijn, als je de dingen voelt die voelt en bedenkt bij een anders dan gebruikelijke seksualiteit.

Overigens dingen die eigenlijk natuurlijk honderd duizenden mensen voelen (alleen al in Nederland) maar waar buiten de scene nauwelijks over gesproken wordt, zodat je -idioot genoeg- in het begin allemaal even het gevoel hebt dat je ècht de enige op de wereld bent.

Synquest 12: Hans West


over MsRubber, Kinkinfo

Ik heb het ook over de aanmelding als toekomstig MsRubberNetherland: zie de registratie pagina

Hans (Kink Aware Coach .com)

Synquest 12: Hans West

SinQuest is een niet commercieel initiatief om de fetish community in Nederland meer met elkaar in verbinding te brengen.


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement