Een interviewtje in Milaan: Il fetish, il terapista

Il fetish, il terapista


Okeeeej
…ik geef toe: niet het meest inspirerende interview dat met mij gehouden is…
De cultuur- en taal-barrierre waardoor het gesprek soms alle kanten op gaat, het feit dat Vanni Zagnoli een absoluut toevallige interviewer was die zonder enige voorbereiding of kennis van zaken om een interview vroeg, de tijd van de dag voor de interviewer (3:30u in de morgen met andere binnendruppelende fetishisten op de achtergrond) die het voor hem soms wat ingewikkeld maakten om te snappen wat er gezegd werd… en inderdaad dat is whisky in mijn hand dus ik zal zelf ook wel eens scherper zijn geweest…
Maar misschien is het toch wel leuk om het even te zien.

l fetish, il terapista: “Faccio affiorare la vera personalità, anche sessuale. Per la felicità”


De fetish, de therapeut: “Ik breng de ware persoonlijkheid naar voren, ook seksueel. Voor levenskwaliteit”

Een reizende reporter in onze hotel lobby in Milaan vroeg zich af waar toch al die leer en rubber toch mensen vandaan kwamen (na afloop van de Mr Fetish FLM verkiezing waar mijn vrouw in de jury was gevraagd*)… en vervolgens kwam dus ook de vraag #wtf ik dan eigenlijk deed als Kink Aware Coach.

Het gaat een beetje alle kanten op: over depressieve Italiaanse clowns, over de niet bestaande hoofdstad van fetish waar hij naar zoekt, over koffie en ijsjes, over influencers en het voordeel van mooie mensen… enfin, als je vragen van een beginner wilt horen… 🙂

Hans (Kink Aware Coach .com)


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement

 

2 reacties op “Een interviewtje in Milaan: Il fetish, il terapista

  1. Het komt op mij als volgt over: Vanni is op zoek naar een gesprekspartner over waar hij in is beland. Heftig op zoek kon hij een grappa niet weerstaan en na veel gezoek (en nog een grappa) vond hij een dutchie die wel wat meer kon vertellen over fetish en meer zaken wat hem dwars zat. Zo werd het dus min of meer gewoon een gesprek tussen een Nederlander en een Italiaan die ijverig probeerde het nog iets op een interview te laten lijken. Uit dat oogpunt bezien is het zo slecht nog niet.

    Jay

Reacties zijn gesloten.