Sekswerk = Werk

Prostitutie


Proud en Pg292 _sekswerk is werkEen prettig eenvoudige boodschap waar we eigenlijk niet eens zo veel méér over hoeven te zeggen, denk ik. Sinds er betaalmiddelen zijn is er geld geboden voor seks. Daar kunnen we raar of veroordelen over doen maar dat is wat het is. Dus laten we e niet raar of veroordelend over doen.


Sekswerk is Werk

Het is een baan en mensen doen dat werk professioneel, hopelijk. En naar tevredenheid.
Als er klanten zijn die daar gestoord over gaan doen, bijvoorbeeld omdat ze iets uit leven dat ze niet van zichzelf accepteren, geef dan niet die vrouwen de schuld. Als jouw partner (M/V) naar een prostituee gaat, bespreek dan rustig met jouw partner wat die daar zoekt, in plaats van veroordeling.
Als je als politicus stemmen zoekt, ga je dan bezig houden met onderwerpen die de kwaliteit van leven veranderen in plaats van het veroordelen van dit beroep. In de aspergestekerij en in de bouw worden ook mensen uitgebuit. Waarom wordt deze beroepsgroep met zo veel verve aangepakt? Omdat het zo erg is? Of omdat het u goed uitkomt om het zo erg te laten lijken zodat u meer stemmen krijgt?
En als jij dit werk doet en je zoekt hulp? Misschien kan ik met je mekijken of kijk eens gewoon bij de organisaties die deze campagne voeren:

Hans (Kink Aware Coach .com)


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement