5-6-2019 Dead Duck Day (a thing to remember)

Dead Duck Rememberance Day

Op 5 juni 1995 om exact 17:55 uur heeft een eend zichzelf letterlijk dood gevlogen tegen het raam van Kees Moeliker. Hij dwarrelde omlaag langs de glazen gevel van het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam…

Question
Waarom zou ik op deze site een dooie eend herdenken?

Answer:
Nou het ging er om wat Kees op 17:56 zag toen hij uit zijn raam naar beneden keek


Beneden was een andere mannelijke eend bezig om het verse eendenlijk te schenden. En niet eventjes… 57 minuten later had de onderzoeker er genoeg van heeft het verse lijkje geborgen.
Nog niet eerder was er iets dergelijks ooit geschreven… homoseksuele necrofilie bij eenden.

Het volgend jaar besloot Kees deze gebeurtenis te herdenken met een voordracht over de laatste nieuwtjes op het gebied van anders dan gebruikelijke seks (als necrofilie dus) bij dieren en verder vraagt hij aandacht voor de vele ‘raamslachtoffers’.
Na afloop wordt traditiegetrouw een zes-gangen-menu van eend gegeten bij een Chinees restaurant in de buurt van het museum.

Nou heb ik natuurlijk te doen met alle vogels die zich tegen glazen puien dood vliegen, maar ik wil deze eend toch vooral herdenken doordat zijn verkrachting in de wetenschappelijke wereld aanleiding is geweest om eens wat meer buiten de lijntjes te denken… Door eens wat meer te kijken of “anders-dan-‘gebruikelijke’-seks” wel zo tegen natuurlijk zou zijn als dat vroeger wel werd gedacht.

Seks is een krachtige drive. En in de natuur bestaan er vele vormen van… dus ook bij de mens!
Laten we dat labelen zodat we het snappen… maar laten we het niet in domme doosjes stoppen als “natuurlijk” of “tegen-natuurlijk”. Diversiteit is -ook in het dierenrijk- de norm.

Hans (Kink Aware Coach .com)


Mijn vraag aan jou:

Sex is not the enemy!

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten en seks actief wordt weggefilterd door veel social media. Ik probeer om in begrijpelijke taal iets zinnigs te zeggen over dingen die ineens weer ‘taboe’ aan het worden zijn, als het aan politici, het bankwezen en facebook ligt.
Vandaar, als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat hout snijdt wat jou betreft, stuur zo iemand dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor ook kunt gebruiken. Zodat we zinnig blijven praten over seks.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement