Op zoek voor een Proefopname op TV

Op zoek naar beginnende kinksters


Question
We krijgen met enige regelmaat de vraag of er ook mensen zijn die -voor diverse TV-programma’s- willen meewerken aan een opname.

Answer:
Nou staat privacy hoog in ons vaandel dus ik ga niet zo maar mensen die naar mij toekomen vragen om aan een TV-programma mee te doen. Je begrijpt mijn reactie: dit ga ik niet aan mijn klanten vragen!

Ik kan het wèl vragen aan onze lezers…

Op zoek

De presentatrice die men voor ogen heeft is in mijn ogen best een eerlijke vrouw die in mijn ogen eerlijke en goeie programma’s maakt

Een kennis van ons is werkzaam voor een proefopname van een mogelijk nieuw programma over relaties voor de Nederlandse Publieke Omroep.

In dit programma onderzoeken we op nuchtere en luchtige wijze hoe de 35-plusser met een relatie er voor staat en hoe je je relatie tot in lengte van dagen goed kunt houden. Kan dat eigenlijk wel? We spreken allerlei personen tussen de 35 en 65+ die al jaren een relatie hebben en die op geheel eigen wijze om gaan met de perikelen die kenmerkend zijn voor iedere relatie: conflict, sleur, verandering, sexualiteit. Ook komen een wetenschapper en een relatietherapeut aan het woord die te bespreken thema’s vanuit hun expertise duiden.


naar stel (45+)

Nu ben ik in het kader van sexualiteit op zoek naar een stel dat al een aantal jaren bij elkaar is en die er gedurende hun relatie achter kwam, dat één van hen beiden behoefte bleek te hebben aan een andere vorm van intimiteit / seks. Ik weet dat dit wellicht een gevoelig onderwerp kan zijn, maar laat ik er meteen bij zeggen, dat deze proefopname niet uitgezonden wordt. Maar ondanks dat het niet uitgezonden wordt, wil ik wel heel graag onze presentatrice op een integere manier het gesprek aan laten gaan met twee mensen die een moeilijk onderwerp binnen hun relatie hebben uitgesproken en daar ook beter / gelukkiger uit zijn gekomen. Want daar gaat dit programma onder andere over: hoe bespreek je beladen onderwerpen als seks / seksualiteit binnen je relatie. Hoe breek je het gesprek open, zeker als je al jarenlang in een relatie zit, die ogenschijnlijk goed is?

Ik hoop van harte dat iemand hier mogelijk aan mee wil werken.
Wanneer je hier aan mee wilt werken:

Hans (Kink Aware Coach .com)

Sex is not the enemy!

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement