Seed.. een mooie, expliciete film over gay-life en gebruik

gay-life en middelen-gebruik

“The seed” is een expliciet verslag over hoe gemakkelijk en verleidelijk het drugsleven in Europese hoofdsteden is – en hoe het voor gay jongeren is om verslaafd raken terwijl ze slechts op zoek waren naar gezelschap.


Seed.. een mooie, expliciete film over gay-life en gebruik

In PraatmetHans.nl probeer ik op een zinnige manier uitleg te geven over verslaving, afhankelijkheid zonder met een vermanend vingertje te zwaaien
(gebruik de search functie)

Elders heb ik het al eerder gehad over de grotere kans op verslaving in de LGBTQ-groep (in PraatmetHans.nl)* en dat is eigenlijk precies waar deze film over gaat.

Geen ‘goedkoop’ junkie-verhaal maar een persoonlijk verhaal “The Seed” is een portret van de persoonlijke ervaring van Noel over de drugswereld in Berlijn en dingen waarmee hij sinds zijn jeugd te maken had gehad.

“Het kan zijn dat drugs, ondanks wat sommigen zouden denken, je niet dichter bij mensen brengen. Waarschijnlijker, ze zullen je ver weg zetten en je opsluiten in jezelf “

legt de regisseur uit.

Persoonlijk denk ik dat je met drugs wel degelijk in eerste instantie dichter bij jezelf kunt komen… Maar ik ben het roerend met de regisseur eens dat je daar makkelijk te ver in gaat…
en dat dan inderdaad gebruik tussen jou en de ander zal komen te staan. Wat je eenzamer kan maken dan je ooit had kunnen bedenken, precies niet wat je oorspronkelijke ‘plan’ was.

Dat is waar deze film over gaat…


Mijn vraag aan jou:

Taboe-onderwerpen zijn soms lastig te vinden op het net omdat we er niet over praten. Als jij iemand weet die iets aan dit stukje zou hebben, als jij vind dat ik iets gezegd heb dat out snijdt wat jou betreft, stuur dan zelf even de URL van dit stukje. Of hieronder staan de social media-knoppen die je daarvoor kunt gebruiken.

Wanneer dit artikeltje jou aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*
West-coaching Privacy statement