Question: Een echte Dominant neukt op een eerste date, toch?

BDSM / Dating

Question
Een of andere gast text al even met me en zegt dat ie me wil leren kennen maar dat ik me wel op een first date moet laten neuken. Ik zei hem dat een echte dominant niet gelijk het bed in kruipt wanneer iemand voor het eerst ontmoet. Nu klaagt hij dat het nogal duur is, een treinreis voor “alleen voor een drankje”. Zit die red flag alleen in mijn hoofd of heb ik gelijk?
Answer:
oh … eerst: eens!!!
… maar ook: ik denk echt dat je met “een echte dominante doet … (of doet niet…)” nogal een misvatting te pakken hebt.


(BDSM) daten

De waarheid is: er zijn zoveel dominanten als er manieren zijn om onderdanig te zijn. Maar vaak heb ik gezien dat de mensen die zichzelf “echte dominanten” noemen, achteraf vooral een echte fake bleken (soms zonder dat ze het zelf in de gaten hadden). Voor mij is het eigenlijk een beetje een rode vlag in mijn kinky vriendschappen als mensen zich zo noemen.

Terug naar je vraag: de realiteit is dat sommige Dom(me)s meteen neuken en anderen dat niet doen. Het enige dat er echt toe doet, is de vraag: wat het soort dominantie is dat jij wilt voor jezelf? Dat is m.i. namelijk het enige dat echt interessant is voor de manier waarop jij je wilt onderwerpen aan dominantie in jouw leven. Dus zoek jouw Dom(me)s dienovereenkomstig!

In mijn ogen is het enige dat geldig is in situaties zoals deze, zinnetjes als “in MIJN verhaal zijn dominanten bereid om te investeren in BDSM-spel zodat het een ​​interessant spel/sessie wordt” (of zoiets in je eigen woorden).
… en “om een ​​interessant spel te maken is er altijd (op zijn minst) één gesprek nodig als gelijken(!) over de dingen die we samen kunnen doen

Dat gezegd hebbende, ik persoonlijk, ik heb genoeg geneukt op de eerste afspraakjes. Maar pas nadat daarom is gevraagd … en met overgave , alsjeblieft … of anders ben ik niet geïnteresseerd!
Dit is een wereld waarin we onszelf mogen toestaan ​​onze eigen definities te maken. : -) Laat dat je niet afnemen.

… of dus niet gaan doen!


Meestal geldt: als iemand niet echt geïnteresseerd is om investeringen te doen in de relatie, dan zijn z’n relaties oninteressant (dit is iets dat zowel binnen als buiten een BDSM-context geldt).

Als iemand “voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten”, dan is ie in feite een sjacheraar en ziet waarschijnlijk alleen oninteressante toneelstukken in het theater van zijn leven…
Waarom zou je met zulk soort mensen rondhangen (alweer: binnen of buiten BDSM)? Want wat zegt dat over jou? Dat jij dus een duppie waard bent?

Natuurlijk zijn er mensen in de scene die alleen maar “teasen en niet pleasen”. Dus ik kan de duidelijkheid waarderen waarmee hij zijn wensen neerzet. Maar dat lijkt niet op jou van toepassing, toch?

Dus moet je dan echt nog doorgaan met het investeren van energie en tijd in zoiemand die niets interessants in jouw leven gaat creëren?…

Ik ga er niet over maar het lijkt mij niet!
(tenzij hij natuurlijk een geweldige lichaam heeft en jij zin hebt in een quick fuck – niets mis mee – Maar nogmaals, dat lijkt hier niet de situatie, toch?).


KIES je Dominant

Kies je Dom(me)! Ik weet dat het tijd en ervaring kost (dus leer van fouten). Dat het energie kost (maak je aantrekkelijk voor degene die voor jou aantrekkelijk is). Maar als je jezelf goedkoop maakt (en dit komt van iemand die best houdt van de schijn van een beetje ‘goedkoop’), dan maak je jezelf goedkoop in de lagen die aan jouw (BDSM-)relaties ten grondslag liggen. “Als je goedkoop wilt zijn, verkoop het dan aan de buitenkant naar buiten, niet van binnen, naar binnen.”

Dus als je meer van je BDSM-sessies verwacht, doe hem dan het plezier om hem te vertellen dat zijn manier van BDSM-spelen niet interessant voor jou is … Dus je bent niet geïnteresseerd in verder contact (die kern, dat verandert toch niet).
En dan, natuurlijk – we kennen zijn soort- zal hij reageren met iets als “je weet niet wat je mist”, waar hij dan dus echt zijn colours laat zien. .. (en dienovereenkomstig enthousiast met een rode vlag zwaait) …
Dus dan [BLOCK!] je dit soort dudes, waarschuw je vriendinnen tegen hem en wees blij dat je hem je privéadres nog niet hebt gegeven … (hoop ik van harte).

Hoe ik het zie?
Veel plezier! (met iemand anders).

Hans (Kink Aware Coach .com)

Wanda Woodward zegt het prachtig in Crybaby:

"Beat it, Creep!"

“Beat it, Creep!”

 


Wanneer dit aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: *klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*