Video

Biseksuelen kunnen niet kiezen?

biseksualiteit


Onzin
die je tegenkomt…
“Een biseksueel kan niet kiezen.”
Answer:
Bull Shit! Dat is werkelijk een volledig verouderde manier van denken die in het einde van de jaren tachtig al in de vakliteratuur over seksualiteit al verlaten is.
Biseksualiteit is niet “een positie ergens tussen homoseksualiteit en heteroseksualiteit in” (ook al kan je de keuze voor mannen en/of vrouwen wel zo weergeven, bijvoorbeeld in de weergave van het genderbread modelletje*)

andere onzin
Oh, en wanneer we dan gaan kijken naar onzin: Nee het is niet zo dat biseksuele mensen minder ‘trouw’ zouden zijn als hetero’s of homo’s.
Sterker nog: het lijkt juist te zijn dat zij langer bij hun liefdespartners blijven dan die andere twee punten van deze driehoek. Misschien wel juist omdat zij op een andere manier naar relaties kijken en hun partners meer openminded zijn?

Het is gewoon outdated om biseksualiteit ergens te zien op een lijn met twee uitersten (Homo OF Hetero) als polariteiten. Het is veel meer een driehoek met drie punten waar biseksualiteit, homoseksualiteit en heteroseksualiteit een vlak vormen waar mensen zich overheen bewegen in de loop van hun leven.

Maar dat kan ik gaan vertellen… Ik vind het veel leuker om dat te laten zien door de mensen die dat zelf zeggen:

Hans (Kink Aware Coach .com)


Wanneer dit aan het denken zet en je wilt daar eens contact over opnemen: *klik hier*

Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >


Quotes:


Neem even contact met me op voor een afspraak door hier te klikken*