Intro’s “Poly-amorie en kink” en intro BDSM

workshop-headerUitgerekend voor newbies of mensen uit de fetish scene die het fenomeen BDSM en bondage toch eens voorzichtig wat verder willen onderzoeken is er een leuk klein mini-congres op de zaterdag in het Dominatrix weekend.
Morgen, in het middag-congres (€15,=) voor het feest Dominatrix geef ik twee voordrachten: introducties in onderwerpen. Over het plezier maar ook over de valkuilen die ik in de loop der jaren ben tegen gekomen als Kink Aware coach. Ik laat dingen in een rap tempo aan bod komen omdat ik het iedereen gun dat ze op hun eigen manier lekker met kink bezig zijn zonder zichzelf of hun partner(s) nodeloos pijn te doen. Vervolgens hebben we nog wat tijd voor vragen en discussie.
En daarnaast is het tijd voor andere programma-onderdelen.

Inhoud:

Informatie over BDSM door KinkInfo(.nl) en over polyamorie door KinkAwareCoach(.com), er is een masterclass Japanse grond bondage door mrs Hibiki geassisteerd door Bob van Ropemarks, er is de “everything you allways wanted to know about corsets and corsettraining” door de Jeroen van der Klis (BizarreDesign(.com)), of leer van het zwepen van Haag en de startende Domina kan praktijk info krijgen van QT waar zij haar kennis en ervaringen deelt.

Er is geen dresscode voor de middag (mag wel, moet niet).

Kijk even op http://Dominatrix.Kinkinfo.nl voor het programma.