Mini-congresje in het Dominatrix weekend

workshop-headerUitgerekend voor newbies of mensen uit de fetish scene die het fenomeen BDSM en bondage toch eens voorzichtig wat verder willen onderzoeken is er een leuk klein mini-congresje op de zaterdag in het Dominatrix weekend.
Ik mag een klein gezellig congresje organiseren voor Dominatrix, een feest dat al sinds jaren bestaat, niet alleen voor domina’s maar voor alle mensen die genieten van fetish en kink. En dat feest is uitgebreid met een diner en een ontbijt en nu dus ook met een mini-conferentie waar je kunt ook alleen voor kunt komen, of die je kan combineren met de andere dingen.

Inhoud:

Informatie over BDSM door KinkInfo(.nl) en over polyamorie door KinkAwareCoach(.com), er is een masterclass Japanse grond bondage door mrs Hibiki geassisteerd door Bob van Ropemarks, of ga naar “everything you allways wanted to know about corsets and corsettraining” door de Jeroen van der Klis die goed is in het BizarreDesign(.com), of leer hoe te zwepen door Haag, of de startende Domina kan praktijk info krijgen van QT.

Een fijn programma denken wij.

Er is geen dresscode voor de middag (mag wel, moet niet).

Kijk even op http://Dominatrix.Kinkinfo.nl voor het programma.

Early birds: slechts 15,= euro!