De belangrijkste valkuil van de beginnende kinkster

De belangrijkste valkuil van de beginnende kinkster…
TE hard van start bij het ontdekken van jouw kink

TE hard van start bij het ontdekken van jouw kink

is vaak dat zij te hard van start gaan.Dat is op zichzelf wel logisch want waarschijnlijk zijn mensen best al een hele poos aan het fantaseren over je eigen kink, en die fantasie die groeit natuurlijk makkelijk bij iedere keer dat je, uhhhmm … ‘fantaseert’.

Als mensen al een poos fantaseren en eindelijk zijn aangekomen op het punt  “dat zij het nou eindelijk wel eens willen meemaken” dan zijn mensen vaak bang dat het “niet echt” zal zijn, dat het tegen zal vallen of dat de kinky partner -bijvoorbeeld een Dom(me)- te voorzichtig zal zijn.
Ook weer goed begrijpelijk, want vaak hebben mensen echt al tig keer aan hun (vanilla) partners gevraagd of het niet “wat steviger kon” en dat viel iedere keer weer tegen.
Maar wat er dan dus gebeurt, dat is dat mensen die nog nooit werkelijk een zweep gevoeld hebben beginnen te blaten “dat zij echt een hoop kunnen hebben” -omdat ze dus in hun fantasie zo hard geslagen kunnen worden- en dat mensen die veel gefantaseerd hebben over vernedering aangeven aan dat zij “alles zullen uithouden wat je maar zou kunnen willen als Dom(me)…”
Nog even afgezien dat dit nogal een hoop is, wat sommige mensen zouden kunnen willen, carte blanche geven op dit gebied (zeker gecombineerd met weinig ervaring) is dus eigenlijk een ramkoers op problemen en daarmee wel degelijk een ‘red flag‘). Het is niet “de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen aparte fantasieën” maar het is “doe maar, joh” (en als je het niet goed doet dan klaag ik achteraf wel).

Vandaar dat het verstandig is om even na te denken over SSC of RACK is het aangaan van een gezamenlijke verantwoordelijkheid waarin je dus ook elkaar gezamenlijk informeert over risico’s, nadenkt over de ervaringsniveaus en daar ook eerlijk over bent naar elkaar om het dan vervolgens in een zoektocht met z’n allen reteleuk en spannend te maken voor alle partijen, want dat is het doel van iedereen bij RACK.

Wanneer je hier meer over wilt weten of je wilt hier vragen over stellen (klik hier)
Heb je aanvullingen of opmerkingen: plaats hieronder een reactie…

contact opnemen >