Soms zou je iemand wat extra steun gunnen…

Soms zou je iemand wat extra steun gunnen…

we weten allemaal dat het leven soms even (financieel) tegen kan zitten, dat je als student al blij bent als je geld hebt voor studieboeken etc. en dan moet je het dus zelf maar uitzoeken… Of niet?

Wanneer jij iemand kent die wel wat steun zou kunnen gebruiken dan kan je hier een voorstel doen.

Ik geef namelijk twee keer 3 sessies weg aan iemand waarvan jij vind/jullie vinden dat hij/zij het verdiend heeft.

En natuurlijk moet ik ook mijn hypotheek betalen en kan ik niet gratis blijven werken voor iedereen, mijn opleidingen hebben ook niet bepaald niets gekost en geld is nou eenmaal een realiteit in ons bestaan. Maar aan de andere kant vind ik ook dat centen ook niet allesbepalend zouden moeten zijn ( …enne …een paar Karma punten zijn ook wat waard in mijn geval 😉 ).
Zonder dollen: ik heb ook wel steun gehad van mensen als ik moeilijk zat. Vandaar dit aanbod aan de scene dat ik helaas niet aan de hele wereld kan geven.


Waarom niet zes sessies voor 6 mensen?

Ik ben goed maar niet goed! 😉
Meestal heb je in een eerste gesprek een algemene lijn. Soms heb je gelijk helemaal de crux te pakken maar vaak is het toch zo dat je eerst inventariseert voordat je kunt gaan bedenken welk “huiswerk” uiteindelijk het meest vruchten af gaat werpen. En veruit de meeste mensen hebben dan nog wel een terugkom sessie nodig om te kijken of de dingen op hun plek vallen (of waarom het huiswerk niet lukt)…
Drie zittingen kunnen vaak meer uitmaken in een mensenleven dan één enkel contact.


Alleen individuele sessies of kunnen ze ook als relatie komen met 2 (of 3) mensen?

Dat mag jij bepalen. Als ik toch niet in rekening breng dan is het verschil natuurlijk heel erg klein of ik €75,= of €115,= niet afreken voor anderhalf uur werk 🙂 Dus als jij hier een koppel voor wil stellen, dan kan dat. Als jij hier een individu voor wil stellen dan kan dat ook. Als dat halverwege switcht dan is dat ook mogelijk.


Mag ik alleen anderen voorstellen of ook voor mijzelf?

Dat mag jij voor jezelf bepalen. Als jij vind dat je redenen hebt: geef ze, dan kan ik kijken wat er binnenkomt en dan probeer ik een zo eerlijke mogelijke keuze te maken.


Moet het over ‘kink’ gaan?

Nou nee, als kink aware therapeut zeg ik regelmatig dat je naar een kink aware professional gaat, niet per sé om over kink te moeten praten, maar meer dat je daar in ieder geval niet over hoeft te zwijgen, bijvoorbeeld als het een raakvlak heeft met jouw werkpunt(en).


Gaat het over uit de kast komen?

Het “out of the closet” komen is een ding dat een rol kan spelen maar er bestaat meer in een leven dan uit de kast komen. Ook al kan je (als je nog in de kast zit) fantaseren dat je hele leven ineens vlekkeloos zal gaan verlopen als je maar eenmaal uit de kast bent, als je er dan eenmaal uit bent merk je dat dit wel mee valt… of dus tegen. Het kan inderdaad één van de onderwerpen zijn die je iemand gunt dat ook maar beter een beetje tevoren doorgesproken kan worden om bijv. het slingshot principe te voorkomen, maar het kan ook heel goed zo zijn dat het over hele andere dingen gaan die met en beetje coaching beter zouden kunnen gaan.


Waarom biedt je dit niet zelf aan, aan iemand?

Dat doe ik soms al wel. Maar deze manier geeft een grotere spreiding en met een groter bereik eb ik meer kans dat ik de mensen bereik die het nodig hebben.


Hoe weet ik of je mijn voorstel hebt gekozen?

Nou… niet!
Privacy is nog al belangrijk in mijn beroep 😉
Serieus: wat jij hier schrijft komt nergens anders terecht en nergens terug, tenzij dat de mensen die jij hebt voorgesteld jou zelf willen vertellen dat ze je bedanken voor de tip (als je het niet anoniem hebt voorgesteld)


Dus mijn vraag aan jou: Aan wie gun jij dit en waarom?

Laat het me hieronder even weten:


Naar aanleiding van…

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan even contact op…

contact opnemen