2 Juli 2014 de docu-films: “Eroticide” en “Kink doc” in Worm R’dam

Woensdag 2 Juli 2014 om·20:00 worden in Worm (Boomgaardsstraat 71, 3012 XA Rotterdam) de twee docu-films “Eroticide” en “Kink doc” met een introductie door ondergetekende.

De kosten zijn 7 Euros (reserveer jou ticket hier op www.filmzeit.nl)


Eroticide (2013) (38 min)
Het verhaal van een jongeman (Jocelin Haas) die ‘verslaafd’ aan erotische vernederingen een neerwaartse spiraal laat ontstaan in z’n leven tot zijn ex (Lisa Di Capa) hem dwingt te kiezen tussen liefde (Stephanie van Rijn) of seksuele bevrediging.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3129802
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=j8-aFgX8hhA


Kink doc (2013 (80 min)
Christina Voros en James Franco laten hun licht schijnen op Kink.com, de grootste producent op het internet van BDSM-content. Een kijkje in de keuken van een bedrijf dat normaal niet zo zichtbaar is in een wereld die volgens de media zo gericht zijn op uitbuiting van de medewerkers terwijl zij harde normen hebben waarin safe, sane, and consensus centraal staan. Een poging om meer te zijn dan een producent van geile plaatjes maar een groep van slimmen mensen die genieten van wat zij doen en proberen om een rolmodel te zijn voor manieren waarop BDSM vorm gegeven kan worden.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2017634
Trailer: http://kinkdoc.com/trailer

Mogelijk een leuke manier om je te informeren als je geïnteresseerd bent in BDSM als je niet bang bent voor soms enigszins schokkende beelden.

Hans